Cassis en kaneel

Knipsel

Ik heb iets met confituur. Confituur is vers fruit, mooie kleuren, leuke combinaties.
Enkele jaren geleden bracht mijn zus een potje confituur voor mij mee uit de Bourgogne-streek. Cassis met kaneel. Hemels.
Om een dessertje te maken op deze druilerige zondag gebruik ik deze ingrediënten.

Wat heb je nodig?

  • Griekse yoghurt
  • bosbessenconfituur
  • aardbeien
  • cassissiroop
  • blauwe bessen
  • kaneel en suiker

Neem een glazen schaaltje en schep er een ruime soeplepel bosbessenconfituur in. Daarbovenop schik je een laag Griekse yoghurt. Voeg een klein beetje cassissiroop toe en bestrooi met het kaneel-suikermengsel. Schik daarbovenop een laag aardbeien. Voeg nog een laagje Griekse yoghurt toe. Werk af met blauwe bessen en wat kaneel.

De cassissiroop en de bosbessenconfituur zijn producten van ’t Vlierbos. Je vindt ze bij Colruyt, Bioplanet, Dille & Kamille en in diverse natuurwinkels. Meer info: http://www.tvlierbos.be.

Wil je mij volgen? Like dan zeker mijn facebook-pagina

potjes

trio%20breedte

 

 

 

Advertenties

Een reactie op “Cassis en kaneel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s