Ik heb iets met confituur. Confituur is vers fruit, mooie kleuren, leuke combinaties.
Enkele jaren geleden bracht mijn zus een potje confituur voor mij mee uit de Bourgogne-streek. Cassis met kaneel. Hemels.
Om een dessertje te maken op deze druilerige zondag gebruik ik deze ingrediënten.
Wat heb je nodig?
- Griekse yoghurt
- bosbessenconfituur
- aardbeien
- cassissiroop
- blauwe bessen
- kaneel en suiker
Neem een glazen schaaltje en schep er een ruime soeplepel bosbessenconfituur in. Daarbovenop schik je een laag Griekse yoghurt. Voeg een klein beetje cassissiroop toe en bestrooi met het kaneel-suikermengsel. Schik daarbovenop een laag aardbeien. Voeg nog een laagje Griekse yoghurt toe. Werk af met blauwe bessen en wat kaneel.
De cassissiroop en de bosbessenconfituur zijn producten van ’t Vlierbos. Je vindt ze bij Colruyt, Bioplanet, Dille & Kamille en in diverse natuurwinkels. Meer info: http://www.tvlierbos.be.
Wil je mij volgen? Like dan zeker mijn facebook-pagina
Kan niet slechts zijn. Mmm….
LikeGeliked door 1 persoon