Cheesecake

Het is geen bakweer. Te warm. Maar wel weer voor lekkere desserts met heerlijk veel fruit. En dan is yoghurt-frambozen-cheesecake misschien een goed idee. Geen oven nodig, enkel een koelkast. Ik vond het recept in I love cheesecake van Christin Geweke.

Voor de bodem gebruik je volkorenkoekjes, wat boter en suiker. De vulling bestaat uit roomkaas, yoghurt, suiker en crème fraîche. Je hebt ook gelatine en een vanillestokje van doen. Van de frambozen maak je een heerlijke topping. Reken er op dat de cake 2,5 uur moet opstijven in de koelkast en daarna wacht je een lekkernij.

Meer cheesecake vind je in I love cheesecake van Christin Geweke. Het boek is uitgegeven bij Forte Culinair en kost 14,95 euro. Meer info: http://forteculinair.nl/boek/i-love-chessecake

 

58d366e6e96a40_48422724

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s